جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

رئیسی: نباید اجازه دهیم هیچ نقطه‌ای از کشور به محل امن مفسدان و اراذل تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر, رئیس قوه قضائیه گفت: مطلقاً نباید اجازه دهیم هیچ نقطه‌ای از کشور به محل امنی برای مفسدان، اراذل و اوباش و معتادان متجاهر تبدیل شود.


 آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در گردهمایی سراسری فرماندهان، رؤسا و معاونان نیروی انتظامی (نشست فصلی ــ ویدئوکنفرانسی) با بیان اینکه رمز موفقیت در زندگی، برخورداری از تقوای الهی است، اظهار کرد: آنچه می‌تواند انسان را در مقابل تهدیدات و ناهنجاری‌ها حفظ کند، سپر مهم و کارآمد تقوای الهی است که در آموزه‌های دینی به آن تأکید شده است.

 

رئیس قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه سلامت نفس از دیگر مواردی است که در یک مجموعه سازمانی باید مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد، گفت: نظم فردی درون یک سازمان باید به‌عنوان نخستین و محوری‌ترین نکته مورد توجه باشد، چرا که نظم اجتماعی، اقتصادی و... را به‌دنبال خواهد داشت؛ سازمان عظیم نیروی انتظامی برای اینکه بتواند در جامعه اثربخش باشد باید نظم اجتماعی و فردی را به‌عنوان نکته مهم محوری مورد اهتمام قرار دهد.

 

وی با یادآوری اینکه نیروی انتظامی در خط مقدم برخورد با مفسدان و اخلالگران در جامعه است، عنوان کرد: از این رو این مجموعه باید حفظ سلامت و صیانت دینی را به‌عنوان امری مهم در سازمان مورد توجه قرار دهد.

 

این مقام مسئول با ابراز اینکه نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با قوه قضائیه دارد، تصریح کرد: نیروی انتظامی باید ملجأ و همچون پدری مهربان برای مردم باشد؛ در واقع مردم هر جا که مورد ستم قرار گرفتند باید بدانند که نیروی انتظامی پناهگاه آنهاست و در رفع مشکلات آنها قطعاً اقدامات ویژه‌ای خواهد داشت.

 

رئیسی با تأکید به اینکه نیروی انتظامی کنار ملجأ بودن باید با مهربانی و اقتدار عمل کند، گفت: اقتدار به‌معنای قلدری و تجاوز به حقوق مردم نیست، آنچه در پلیس آمریکا می‌بینید تجاوز به حقوق و حیات و آزادی مردم است در واقع اقتدار به‌معنای استفاده صحیح از توانایی پلیس برای ایجاد نظم و امنیت در جامعه است.

 

رئیس دستگاه قضا به اهمیت تدبیر نیز اشاره کرد و گفت: تصمیم باتدبیر امر بسیار مهمی است در واقع نیروی پلیس در هر مکانی که برای احقاق حق مظلوم حاضر می‌شود باید با تدبیر، مهربانی و اقتدار عمل کند.

 

وی راجع به موضوع برخورد با اراذل و اوباش و معتادان متجاهر نیز گفت: مطلقاً نباید اجازه دهیم هیچ نقطه‌ای از کشور به محل امنی برای مفسدان، اراذل و اوباش و معتادان متجاهر تبدیل شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار